|
Форум за Коктейли Форум за коктейли. Рецепти за коктейли, опит, въпроси.
|
Сайта използва технологии, включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах!

Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
b37i7y
|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 5:56 pm Заглавие: :) |
|
|
аз пък мога да предложа нещо също измислено и тествано
50гр. мента
50гр. джин
1 сода / спрайт
лед
обикновено, просто и добро  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
absolut
|
Пуснато на: Чет Сеп 03, 2009 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!Наскоро се регистрирах във форумчето,защото има наистина интересни коктейли,а и винаги хората,които правим коктейли сме пичове!Така мойто предложение не е кой знае какво,но просто като нямам какво да правя унас измислям коктейлчета,а ето го и него:
СКУЧНА СВАЛКА
1.50 мл Водка Absolut Vanilia
2.Сок от ананас(изстуден ест)
3. 2 парченца праскова(като нарежете прасковата,отрязвате едно колелце,което го правите на 2 парченца)
4.Голямо количество натрошен лед
5.Една супена лъжица лимонов сок
Слагате водката,леда и сока от ананаса в шейкър(ако имате миксер още по-добре) - разбивате добре(или миксирате).Слагате прасковките във висока чаша,изсипвате малко количество захар върху тях,сеедно има малки кристалчета по тях,изсипвате количеството от шейкъра или миксера в чашата,след това внимателно изсипвате лимоновия сок,като гледате да няма семки естествено !Накрая като малко украшение сложете захар на върха на чашата!Това е от мен засега!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kulinarni2recepti
|
Пуснато на: Съб Апр 16, 2011 4:10 pm Заглавие: Re: Рецепти за коктейли |
|
|
irish написа: | Приемаме предложението и предлагаме първата рецепта на основата на калвадос, тъй като на тази основа все още няма добавени рецепти в сайта.
НЕБЕСНА НАДЕЖДА
лед
25 мл калвадос
20 мл джин
15 мл портокалов ликьор
Смесете всички компоненти в кана. Прецедете в чаша за
коктейли. Може да украсите с резенче портокал. |
имам приятел барман, който ми каза, че е пил такъв и бил добър, смятам и аз да го опитам. _________________ рецепти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|