|
Форум за Коктейли Форум за коктейли. Рецепти за коктейли, опит, въпроси.
|
Сайта използва технологии, включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах!

Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lime

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:48 pm Заглавие: Началото.... |
|
|
Ако сте бармани.... сетете се за началото, колко някакси далеч изгелжда и колко смях има в него! Неуки, уплашени , чудейки се дали ще се справим заставахме зад някой бар и ни оставяха на самотек да се учим що е чаша, що е шейкър! Моето начало беше горе - долу такова Ми кажете и за вас де!  _________________
tale for the colors on the cock's tail, and the begining of the "Cocktails"... Join me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jameson
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 5:02 pm Заглавие: |
|
|
лелел няма да го забравя никога беше отвратително не незнаех какво е дълго или нормално кафе
а да не говорим за виенско ама пoсле намерих една книга със коктеили и от тогава не съм спирала с коктеилите. и не само ами със всичко което е около, над, под и върху бара
пс.
абе я каже какво ви провокира да станете бармани, мен лично филма "грозни като смърта" той е виновен за всичко  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lime

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Мен един кретен, дето беше почнал работа в един клуб, извика ме там и заедно започнахме, ама там си беше отврата! Помя само че ме бяха оставили една нощ сам със една сервитьорка и едни чужденци си поръчаха космополитан , маргарита, кръсника и текила сънрайз!
аз ги направих я в хайбол, я в чаша за уиски и ония ме гледаха като натровени, ама излязох от положение!Там си нямах и на представа за какво става въпрос и не съм и вярвал че някой ден ще стигна до положението в което съм сега! А иначе за филма може да се каже, но на мен не ми вдъхва чак толкова спомен за бара!По скоро "Коктейл" с Том Круз, ама те и двата са някви сдухващи драми, в които главните лица са бармани!  _________________
tale for the colors on the cock's tail, and the begining of the "Cocktails"... Join me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexxx
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте и от мен Аз застанах зад бара на 17 в един Черноморски курорт това лято.Отначало работех друго,но собствениците решиха,че ще се справя зад бара и аз успях .Като цяло работата ми хареса,дори много.Забавлявах се .Е,имаше трудни моменти отначало,например някои коктейли.Барманството ми е една от специалностите в училище и мисля,че ще продължа да се занимавам с това,защото ми допада много. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lime

|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Алекс, да ти кажа ли лошо в тази работа няма обаче е много неблагодарна! Да, вярно че е забавна, че винаги има какво да научиш, но пък и се занимаваш с куп простотии, които нямат нищо общо със задълженията ти! Малко са баровете в България, в които бармана е такъв, какъвто си е мислел, че ше бъде! На много места виждам как правят колегите на луди за глупости! Иначе наистина е интересно, но знай, че това в училище не се учи! Най - големият ми учетел е нощния живот и практиката! Иначе успех и дано да станеш голяма работа!
П.П. Ако искаш да се докажеш като барман номер едно, не е нужно да счупиш пет рафта с пълни бутилки като ги мяташ, а да се специализираш в собственото проектиране и измисляне на нови коктейли! Това го знам от опит и ако наистина искаш да се специализираш в областта, направи го и ти, имаш достатъчно време!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexxx
|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
lime,така е.Имам достатъчно време да мисля за професионална реализация,пък и не се знае накъде ще ме отвее вятъра и дали изобщо ще се занимавам с това.Може би докато уча ще се забавлявам по моретата през лятото,колкото да не скучая.А относно купа простотии,които нямат нищо общо със задълженията ти вече съм го видяла-плевих и поливах палми,сервирах...да не изброявам всичко.Барманството ме привлича,изкуство е,но много не ми се иска да е професията ми за цял живот. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jameson
|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
леле да си призная многооо ми липсва аз знам че призванието мие барманството, малко чъртвх по едно време бутилки ама беше за малко нямах много време да тренирам , а истинският барман не е този който мойе да върти , а той който мойе да ти зашемети главата с коктеили, пиене и тнт абе това е няй-яката работа която съм има, с какво настроение съм се пруибирала сутрин след работа................ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bam_bam
|
Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Здравеите!
Моят първи ден зад бар......``ужас``,беше преди 4 години,един от барманите доиде и ми каза : - пич,еи т`ва е бара оправяи се!Седях си тъпо и незнаех ко да правя,всичко което знах за баровете до този момент беше от консуматорска гледна точка.Никак не ми беше приатно тогава но ето ме и до днес съм барман и за мен по яка работа за млад човек няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|