|
Форум за Коктейли Форум за коктейли. Рецепти за коктейли, опит, въпроси.
|
Сайта използва технологии, включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах!

Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
waitshark
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 9:42 pm Заглавие: Пластове |
|
|
Всеки знае,че един коктейл освен добър на вкус трябва и да е красив.Повечето пъти пластовете го правят такъф,а те се получават благодарение на различната плътност на съставките.Единия начин за редене на пластове е почването от най-тежкия(плътния) към най-лекия,аз ползвам обратния почвам от най-лекия.
По кой начин ги правите вие?
Нека секи който знае някои алкохол или ликйор да споменава смисъл за плътноста му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lime

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 1:50 am Заглавие: |
|
|
Ми аз например го правя по обратния на твоя, защото понякога от най лек към най тежик се поразмесват и ако трябва ад го паля малко не гори А иначе тежестта идва от плътността и количеството захар в алкохола, а те могат да се разберат първо от етикета, второ на вид и лепнене и т.н. За точни данни не мога да говоря, защото не ги знам, но знам кой от кой е по лек и обратното!  _________________
tale for the colors on the cock's tail, and the begining of the "Cocktails"... Join me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jameson
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 3:00 pm Заглавие: |
|
|
амии
аз обичам да ги наредя от най-тежкото към лекото като отгоре сипя запалено кюрасо и водка леко затоплени и докато го сипвам то остава отгоре и същевременно струиката гори  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|